čtvrtek 2. dubna 2015

REVIEW: Bioderma,La roche-posay, Avéne

Ano , ano snad po sto letech se ozývám a asi říkáte proč.Popravdě ani nějak nevím,ale asi to bude protože mi to jednoduše chybělo.Ještě než začnu psát,chtěla bych strašně moc  poděkovat Míše z themybloog.blog.cz , která mi udělala tohle suprčupr záhlaví.
Hned takový ten první článek za tento rok vlastně bude recenze na pár přípravků,které jsem si pořídila z lékárny.


BIODERMA gel nettoyant apaisant Sensibio DS+

Mám  tu hned několik přípravků od různých značek,tak jako první začnu s biodermou,která je z nich nejvíce známá.

Od Biodermy jsem vždycky něco chtěla a konečně se mi to splnilo.Dostala jsem tento čistící  gel z řady Sensibio DS+.To je vlastně pro citlivou,podrážděnou a začervenalou pokožku.

Gel má jemně čistit pokožku a měl by se používat 2x denně,ale já ho osobně používám teda jenom jednou a to než jdu do sprchy.A to tak ,že si jemně navlhčím obličej a pak gel na obličeji napěním, nakonec  opláchnu a usuším ručníkem.Po té by se měl obličej natřít i krémem od biodermy,ale ten bohužel nevlastním.
Obal produktu je velmi příjemný, jednoduchý a ne moc přeplácaný jako některé produkty.Popis je samozřejmě francouzsky,ale zezadu je i český,tak to se nemusíte bát.

Já bych teda gel nakonec hodnotila kladně.Plní svou funkci, je příjemný a nemám po něm nějaké kosmetické problémy.Takže jestli nemáte akné a máte jen zarudlou pokožku nebo začervenalou,tak je tento gel vhodný a doporučuji ho.



LA ROCHE-POSAY physiological foaming water

Ale tak kladné recenze se nedají říct o dalším produktu,který je též čistící,ale není to gel ,ale pěna.Sice se tváří jako normální micelárka,ale když ji vymáčknete tak je to pěna.


Pěna je opět vhodná pro citlivou a začervenalou pleť.Čistící postup je úplně stejný jak u předchozí ho produktu akorát si nemusíte předtím namáčet obličej.
Obal produktu je opět krásný a jednoduchý.Akorát o výsledku používání už musím psát záporně.Od té doby co jsem začala pěnu používat začalo se mi dělat akné a to jsem je nikdy neměla.Nevěděla jsem čím to je, a pak jsem zjistila ,že je to zrovna tím to přípravkem. Nevím jestli bych  tento produkt doporučila, protože každý má jinou pleť.


AVÉNE  micellar lotion

Ještě tady mám jeden čistící přípravek a to také od francouzské značky, který nese název Avéne. Produkt je vlastně micelární voda,takže by měla čistit oči, rty,obličej a  celkově všechno.Tahle micelárka je opět na citlivou plet.

O téhle značce jsem nikdy neslyšela a prvně jsem se jí bála,ale musím říct,že je to asi nejlepší micelárka/čistící voda,kterou jsem kdy měla.Stačí dát malé množství a jste krásně odlíčeni.

Přípravek vůbec neštípe,nejsou po něm žádné červené flíčky nebo zarudnutí.Tuhle  micelárku bych určitě tedy doporučila, a zvolila bych ji za moji nejoblíbenější.Bohužel nevím kolik stojí,ale koukala jsem se na internet a její cena se pohybuje kolem 400kč, což mi přijde dobré.


LA ROCHE-POSAY hydreayne legere

A posledním produktem , je krém  La roche-posay hydreane legere,  a ano je od stejné značky jako pěna.
Krém je též na citlivou pleť a také na normální až smíšenou.Krém by měl být také více pro suší pleť a měl by ji spravit.Měl by se nanášet 2xdenně, ráno a večer.
Jeho konzistence je hodně krémová a příjemná, co mi na ní vadí je jen "vůně", kterou má takovou zvláštní.Dalším mínusem je to, že krém dělal na pleti takové šupinky a když jste si dali makeup vypadalo to úplně hrozně.Co jediné se mi na něm líbilo , bylo to ,že se mi po něm nedělaly na pleti červené flíčky , což se mi stává u hodně krémů.Jednoduše bych řekla že mi zrovna tyhle produkty od téhle značky  nesedly.

Menší seřazení od nejoblíbenějšího po méně oblíbené
1.      Avéne  Micellar lotion
2.      Bioderma gel nettoyant apaisant DS+
3.      La roche-posay hydreayne legere
4.      La roche-posay physiological foaming water

Všechny produkty jsem zakoupila v lékárně, ale dají se sehnat i v e-shopech.

Mátě někdo zkušenost s těmito značkami? Vyhovovaly vám?

2 komentáře:

  1. Bioderma mi sedí, mám problémovou pleť, akne je u mě na denním pořádku, používám tedy prostředky se zaměřením na tento problém. Biodermu jen doporučuji. :)
    Co se týče Avené, tak jsem dlouho používala čistící vodičku, mám v plánu si ji zase koupit, byla dobrá, příjemně osvěží obličej a teď když bude léto, to budu potřebovat jako sůl. Navíc krásně voní, zbaví mastnoty a dokonale vyčistí pleť.
    Jinak děkuju za typy, podívám se po té micelární vodě. :)

    OdpovědětVymazat